2017. május 8., hétfő

Bánsági Magyar Napok 2017, Aprókák táncelőadása

Az idén mindkét fiunk ugyanabban a néptánccsoportban ropja. Elkészültek a "Sétálunk, sétálunk" című koreográfiával (Lacának ez volt a tavaly is, de legalább Bálintnak új volt :)  ).

Ez az első előadás amin Bálint részt vesz, előtte, öltözködés közben be is vallotta h nagyon izgul. De ő olyan pozitívan izgul valahogy, nem gondterheltségként nyilvánul az meg, hanem ugribugriságban, vidám, izgatott felkiáltásokban, pár ölelésben, amit azért ad hogy kapjon ő is :)

Laca pedig nagyon laza volt, ő már túlvan ezen egyszer. Viszont ő is bátorította Bálintot, megnyugtatta hogy együtt lesznek ott, ne aggódjon.

Az újszentesi kúltúrotthonban volt a fellépés, este 7től. Videó: Bánsági Magyar Napok 2017, Aprókák táncelőadása.

Pár fotót is készítettem, itt épp a színpadbejárás látható, megismerkednek a gyerekek azokkal a pontokkal amiket majd el kell foglaljanak a fellépéskor:


Ének, tánc, jókedv, sok gyönyörű gyerek. Ez még a főpróba, de az igazihoz képest csak két kis mellény hiányzik:


Az utlosó simításokat is elvégzik a fiúk mielőtt a színpadra lépnek megint:


Míg van még idő, lebilincselve nézik a többi tánccsoport előadásait:


A fiúk végül nagyon szépen táncoltak, az egész csoport is, persze, és végül nagyon feldobódva hancúroztak még a megüresedett színpadon. Erről készítettem még pár mozgás-tanulmányt:




Ezen a következő fotón nagyon tetszik a mozdulat, az egyenes hát, szépen kinyújtott láb, szorosan test mellett tartott könyök:


Itt pedig a színészi tehetséget, a prádára lopakodó kis oroszlán mozdulatait örökítettem meg:


A szerk. megj: senki nem sérült meg, vidám kacagástól volt hangos a színpad :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése