2011. február 9., szerda

Babahumor

1 évesen és 9 hónaposan Laca már humorizál. Olyankor a legtündéribb mosolyát veszi elő, mond valamit amiről tudja, h nem igaz és várja a reakciót.
Egyik kedvenc vicce, hogy kezébe vesz egy akármilyen játék állatot és mondja rá, hogy kutya (vau ku). Vagy egy akármilyen színű építőkockára rámondja, hogy kék (kéke). Evés közben huncutul mondja az ételre, hogy forró (fó), vagy mikor iszik, akkor a szénsav mentes vízre mondja, hogy szúrós víz (szú). Olyankor mi ellent mondunk neki, ő pedig csak még jobban állítja a magáét, és olyan huncutul mosolyog, hogy annál huncutabbul már nem is lehetne.
Pár napja kezdtem mondani neki, amikor viccel, hogy kutya füle. Ő mondja valamire például, hogy kék, én meg azt válaszolom, hogy kutya füle, az nem kék fiam. Ezt ő nagyon élvezi és mostanában, mikor viccel utána kicsit vár és ha nem mondom, hogy kutya füle, akkor mondja ő (ku fü).

2 megjegyzés:

  1. Kedves Boró, ma tudtam meg (csütörtök, febr. 10-én), hogy megszületett Bálint kisfiatok. Gratulálok és kívánok sok egészséget mindkettőtöknek és az egész családnak!
    Sokszor puszillak,
    Magdi

    VálaszTörlés